Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber
819

Bayburt Belediyesi Kar Alarmında


Bayburt’ta yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken Bayburt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri tüm imkânlarını seferber etti.
Mustafa Aker
Mustafa Aker
14.02.2020 16:21:30 Bayburt Belediyesi Kar Alarmında

Gece gündüz karla mücadele çalışması geçekleştiren ekipler yoğun mesaisini sürdürüyor. Gündüz saatlerinde Bayburt’un çeşitli noktalarında aynı anda kar temizlik ve yol açma çalışması gerçekleştiren ekipler akşam saatlerinde çalışmalarını şehir merkezindeki cadde ve sokaklara taşıdı.  
 
Ekipler oldukça titiz bir çalışma gerçekleştirirken Zabıta Müdürlüğü ekipleri de yol güvenliğini sağlıyor. Öte yandan ekiplerin bir kısmı da buzlanmaya karşı tuzlama faaliyetlerine devam ediyor. 
 
Başkan Pekmezci Çalışmaları Yerinde Takip Etti 
Karla Mücadele Ekipleri vatandaşların kar yağışından en az şekilde etkilenmesi için yoğun bir mesai harcarken Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker ile birlikte çalışmaları yerinde takip ediyor. 
 
Çalışmalar sürerken açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci kar yağışının günlük hayatı en az şekilde etkilemesi için tüm ekiplerle sahada olduklarını söyleyerek, “Şehrimizde iki gündür yoğun bir kar yağışı hakim bizlerde Bayburt Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. 
 
Kar yağışı başladığı saatlerden itibaren alarma geçtik ve vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.  Zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
 
 
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara
Haberler