Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber
1261

Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Çalışkan Nişantaşı Köyü’nde Toprağa Verildi


Mustafa Aker
Mustafa Aker
09.07.2021 17:36:59 Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Çalışkan Nişantaşı Köyü’nde Toprağa Verildi

Dün görevi başında hayatını kaybeden Bayburtlu Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Çalışkan, düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı. Çalışkan’ın öğlen saatlerinde Bayburt’a getirilen na’şı, daha sonra doğup büyüdüğü Nişantaşı’na uğurlandı.

Kılınacak cenaze namazı öncesi Çalışkan’ın na’şı helallik alınmak üzere evinin önüne getirildi. Ailesi ve sevenleri tarafından helallik alınması sonrası Çalışkan’ın Türk Bayrağı’na sarılı na’şı omuzlarda köy mezarlığına taşındı.

Uzman Onbaşı Çalışkan, köy mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi. Cenaze namazına katılan protokopl üyeleri Çalışkan’ın aile yakınları ve sevenlerine taziyelerini ileterek başsağlığı diledi.

Nişantaşı’nda düzenlenen cenaze törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Milletvekili Fetani Battal, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Binbaşı İsmail Yılmaz, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kamu kurumlarının amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız