Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber
702

Turan Uygarlığı Teşkilatı Bayburt İl Başkanı Mustafa Aker'in Bayram Mesajı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
24.05.2020 23:51:28 Turan Uygarlığı Teşkilatı Bayburt İl Başkanı Mustafa Aker'in Bayram Mesajı

Turan Uygarlığı Teşkilatı Bayburt İl Başkanı Mustafa Aker; Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek bir bayrama daha ulaştık. Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun"Dedi.
 
Turan Uygarlığı Teşkilatı Bayburt İl Başkanı Mustafa Aker Ramazan Bayramı Olması Dolayısıyla bir Kutlama Mesajı yayınladı.
 
Tüm Dünya ve Ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgınından dolayı buruk geçsede o özlediğimiz güzel günler  İnşallah en kısa zamanda yaşayanacağını ifade eden Turan Uygarlığı Bayburt İl Başkanı Aker; Mübarek Ramazan Bayramını evet bu sene buruk geçiriyor hatta ülke olarak  Zor günler sıkıntılı günler geçirmekteyiz.  Bu günlerde biraz daha sabrederek bizler için çalışan değerli  Sağlık Personellerimizin tavsiyelerini ve öğütlerini de yerine getirerek inşallah kazasız belasız atlatıp tekrar o güzel günleri kaldığımız yerden yaşamaya devam edip çok şükür buda geçti diyeceğiz.
 
Bu duygu ve düşünceler Işığında Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır.Bu  güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Sağlıklı Huzurlu güzel bir Bayram diler en derin selam ve saygılarımı sunarım"Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız