Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Valilik Haber
2905

Türkiye Kamu Sen'den Vali Epçim'e Ziyaret


Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Ahmet Çalışkan ve Kamu-Sen' e bağlı sendika başkanları Vali Cüneyt Epçim'i ziyaret etti
Mustafa Aker
Mustafa Aker
05.12.2019 17:58:39 Türkiye Kamu Sen'den Vali Epçim'e Ziyaret

Mustafa AKER (Bayburt Rehberi) Türkiye Kamu Sen Bayburt Şube Başkanı Ahmet Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Konfederasyona bağlı Türk Haber Sen,Türk Sağlık Sen,Türk İmar Sen,Türk Enerji Sen  İl Başkanları ile  Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aslan beraber Bayburt Valisi Cüneyt Epçim'i makamında ziyaret edip Hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Görüşme sonrasında açıklama yapan Türkiye Kamu Sen Bayburt İl Başkanı Ahmet Çalışkan; "Ziyaretimiz sırasında  Türkiye  Kamu-Sen' in ilkelerinden ve kuruluşundan  bu gününe   yaptıkları çalışmaları Bayburt Valisi Cüneyt Epçime aktarıp, özellikle kamuda,  "Liyakat" ve "Adalet " ilkelerinin hakim olması noktasında ciddi mücadele verdiğimizi ifade ettik.
 
Bunun yanı sıra Kamudaki genel problemlere ve ildeki bazı  problemlere  değindik. Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epçim'e ilimizde görev yaptığı süresince başarılar Diliyorum dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız