Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber
1066

Bayburt Garnizon Komutanı Albay Tunoğlu'dan Şagder'e Ziyaret


Mustafa Aker
Mustafa Aker
08.12.2020 15:35:45 Bayburt Garnizon Komutanı Albay Tunoğlu'dan ŞAGDER'e Ziyaret

Garnizon Komutanı Hava Sav.Albay Hasan Fehmi Tunoğlu Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Yardimlaşma Derneğini ziyaret etti.
 
Garnizon Komutanı Hava Sav.Albay Hasan Fehmi Tunoğlu Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Yardimlaşma Derneğinine gelirken Dernek Başkanı Gazi Selami Ķöksal ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşilandı.
 
Dernek Başkanı Selami Köksal ile bir süre sohbet eden Garnizon Komutanı Hava Sav.Albay Hasan Fehmi Tunoğlu"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpamadan hayatlarını feda eden Şehitlerimizin maneviyatlarını yaşatan ve ayni zamanda Gazilerimizin de bundan sonraki yaşamlarında daha rahat olması için kurulmuş bu derneğimize 7-24 her zaman elimizden geleni vermeye hazırız.
 
Değerli Başkanımız Sayın Selami Köksal'a çalışmalarında başarılar diliyor Şehitlerimizi Rahmetle anıyor Kahraman Gazilerimize de aileleriyle beraber sağlıklı bir ömür diliyorum"Dedi.
 
Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Yardimlaşma Derneği Başkanı(ŞAGDER) Gazi Selami Köksal  Bayburt Garnizon komutanımız Hava Sav. Alb. Hasan Fehmi TUNOĞLU'nun ziyaretleri bizleri ziyasesiyle onurlandırmıştır Kendilerine Derneğimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız