Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Belediye Haber
1134

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin 23 Nisan Mesajı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
22.04.2020 18:36:19 Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin 23 Nisan Mesajı

BAYBURT BELEDİYE BAŞKANI PEKMEZCİ;" TBMM, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde sürdürülen istiklal mücadelesinin en zorlu, en buhranlı günlerinde doğan milli birliğin, milli egemenliğin en büyük delilidir"Dedi
 
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü.Pekmezci T.B.M.M nin açılışı ve Ulusaş Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Olması Sebebiyle bir Kutlama mesajı yayınladı
 
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yayınladığı mesajında;" Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. 
 
Bundan 100 yıl önce bugün “Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.” düsturuyla çıkılan istiklal yolculuğunun en somut tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu. Meclisimiz, geçmişte nasıl ki ülkemizin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak geleceğe güvenle bakmamızı sağlayarak yarınlarımızı güçlendirmeye devam edecektir.
 
  Türkiye Büyük Millet Meclisi, dünyada eşine az rastlanır bir maziye ve büyüklüğe sahiptir. Varlığını hürriyetine adamış bir milletin temsil edildiği; milli iradenin kalbi meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hatta bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. 
 
Bu vesile ile geleceğimizin mimarı kıymetli çocuklarımıza dünya üzerindeki ilk ve tek bayramların da neşeli, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat diler, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım"Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız