Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Eğitim
706

Bayburt'ta "en İyi Narkotik Polisi Anne" Kampanyası Eğitimi Verildi


Mustafa Aker
Mustafa Aker
23.10.2020 15:42:32 Bayburt'ta

Bayburt'ta annelere yönelik "En İyi Narkotik Polisi: Anne" kampanyasının ilk eğitimi Kenan Yavuz Etnografya Müzesinde gerçekleşti.
 
İçişleri Bakanlığı ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nce "En İyi Narkotik Polisi: Anne" kampanyası hayata geçirilerek, uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yürütülmeye başlandı. 
 
Bu kapsamda, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bayburtlu annelere yönelik "En İyi Narkotik Polisi: Anne" kampanyasının ilk eğitimi Kenan Yavuz Etnografya Müzesinde gerçekleşti. 
 
Uyuşturucu kullanımına henüz başlamadan önüne geçmek ve bağımlılık boyutuna ulaşmaması için Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele biriminden polisler annelere 'madde bağımlılığı' eğitimi verdi.
 
Öte yandan Bayburt'ta pandemi döneminden önce uyuşturucuyla mücadele gününde internet ortamından 196 öğretmene 'madde bağımlılığı' eğitimi verilmiş, Türkiye genelinde Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü bir ilke imza atmıştı.
 
 "En İyi Narkotik Polisi: Anne" kampanyasının hayata geçirilmesiyle annelere daha fazla ağırlık verilerek bu eğitim polisler tarafından Bayburt merkez ve ilçelerinde de verilmeye başlandı.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara