Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Gündem
1810

Başkan Derviş Recep Var Depremde Yaraları Sarmaya Hazırız


Turan Uygarlığı Genel Başkanı Derviş Recep Var, "Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımız sizlerle"Dedi.
Mustafa Aker
Mustafa Aker
27.01.2020 16:29:48 Başkan Derviş Recep Var Depremde Yaraları Sarmaya Hazırız

Turan Uygarlığı Teşkilatı  Genel Başkanı Derviş Recep Var'ın talimatiyla Turan Uygarlığı Teşkilati Genel Baskan Yardimcısı  Nafiz Inan  Şanlıurfa  İl Başkanı Mehmet Büyüköz Yalova il Başkanı Mücahit Yılmaz ve ekibi deprem bölgesine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip çalışmalara destek verdi
 
 
Elazığ'da yaşanan deprem derinden üzdüğünü İnşallah daha fazla can kaybı yaşanmayacağını ifade eden Turan Uygarlığı Teşkilatı Genel Başkanı Derviş Recep Var;"Acımız çok büyük. Biz Turan Uygarlığı Teşkilatı olarak Depremde yaraları sarmaya hazırız. İl Başkanlarımızla beraber Deprem Bölgesine ziyaret gerçekleştirip araştırmalarımızı  yaptık.Burdaki Durum ve tablo çok vahimdir. 
 
 Deprem Bölgesi  Elazığ'da  birkaç kendini bilmez haddsiz kişiler bu acı olayı ranta menfaate döndürmeye çalıştığını teşkilatımız tarafından tespit edip bu konu hakkında gerekli bilgileri aldık.
 
Elazığ Depremini provake yapanları ve  Deprem uzerinden siyaset yapanlari da yeri gelmişken kınadığımı da ifade etmek istiyorum.Bu çok yanlıştır ve kabul edilemez bir durumdur.
 
Siyaset ya da provoke yapılan yer değildir.Zamansız ve yersizdir. Elazığ'da Malatya' da bir acı ve bir gözyaşı vardır.Bu acıların ve gözyaşıların dindirilmesi gerekmektedir. Onun içindir ki Gün Birlik Günüdür Gün dayanışma olma günüdür, Gün ekmeğimizi paylaşma günüdür.Yaraları sarma acıları dindirme günüdür..
 
Bizlerde dediğimiz gibi elimizden gelen her türlü fedakarlığa hazır olduğumuzu tekrar ifade etmek isterim. 
 
Vatandaşlarımız da  yapılan yardımların direk yerine ulaşılması için Turan Uygarlığı Teşkilatına Başvuru yapabilirler. 
 
Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Başta Elazığ ve Malatya olmak üzere depremin hissedildiği tüm bölgelere çok geçmiş olsun"Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız