Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Spor
847

Başkan Çalışkan : Hedeflere Hep Beraber Yürümek İstiyoruz


Mustafa Aker
Mustafa Aker
22.09.2021 15:00:50 Başkan Çalışkan : Hedeflere Hep beraber Yürümek İstiyoruz

Anzetrum Bayburt Özel İdareSpor Kulübü Başkanı Celil Çalışkan;"Hedeflerimiz Var.Ve Bu Hedeflere Hep beraber Yürümek İstiyoruz"Dedi.

Azintrum Bayburt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan Kulüp Sosyal Tesislerinde kulüp ve takım ile ilgili basına bilgiler verdi.

200 tane Formanın cüzi bir miktarda satıldığını ve Kombine ve Forma Satıslarından Memnun olmadığını ifade eden Anzentrum Bayburt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan;" Hayal ettigimIz takım bu degil.Teknik ekibimiz bu konu üzerinde çalışmaktadır.

Takım istenilen seviyedemi şuan için değil.İlerleyen Günlerde bunu birlik ve beraberlik içinde bir sonuca götüreceğimize inanıyorum.Tabela Kampanyası başlattık ve 12-13 civarında.

Tabi bunun büyümesi gerekiyor.Bızimle olabilecek işler değil.Gerek Şehirde Yaşayanlar gerekse şehir dışında yaşayanlar işadamları doatlarımızın bize yardımcı olması gerekmektedir.İnşallah İstediģimiz hedeflere ulaşacaģız

Bir Takım başarılı olmasındaki en büyük etkenlerin başında alt yapı gelmektedir.

Bizim alt yapımız kapalıydı Geçen sene biz bunu açtık. Şuanda belki bilinmiyor ama Akademi Ligine katılacak bir takımımız var ve Amatör Lige katılacaķ takımlarımız var"dedi.

 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız