Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Spor
826

Türkiye Ayak Tenisi Bayburt İl Temsilcisi Osman Aksuoğlu;" Bayburt'ta Zirveye Taşıyacağız"


Mustafa Aker
Mustafa Aker
18.05.2021 14:06:00 Türkiye Ayak Tenisi Bayburt İl Temsilcisi Osman Aksuoğlu;

Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu Birliği ile bağlantıya geçen Mustafa Sunkur'un başkanlığında birliğin önerisi üzerine 5 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu il temsilcileri Sunkur tarafından atanmaya başlandı.

Bu kapsamda Türkiye Ayak Tenisi Fedarasyonu İl Temsilciliğine Beden Eğitimi Öğretmenliği Mezunu ve Futbol Antrenörü Osman Aksuoğlu getirildi.

Futbolun üst düzeyde oynandığı ve sevildiği günümüzde ayak tenisini de yediden yetmişe herkese sevdirmek hedeflerinin de  Bayburt'ta Zirveye Taşımak olduğunu ifade eden Türkiye Ayak Tenisi Fedarasyonu Bayburt İl Temsilcisi Osman Aksuoğlu;"Federasyon olarak genel amacımız Ayak Tenisi Futbolunu yaygın hale getirerek her insanın rahatlıkla oynayabileceği bir oyun haline getirmektir.

Bu spor dalının başta Ülkemize ve Bayburt'umuza hayırlı Uğurlu olmasını diliyor beni bu göreve layik gören Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur olmak üzere değerli Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum"Dedi


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız