Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber
1075

Bbp Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo'nun 23 Nisan Mesajı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
22.04.2020 18:42:05 BBP Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo'nun 23 Nisan Mesajı

BBP Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo;" 23 Nisan Milli Marihimizin en önemli günüdür"Dedi.
 
BBP Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo TBMM nin ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının  100.yılı olması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Bu çoşkuyu yaşamak ve çocuklarımızın yanında olduğumuzu göstermek için balkonlarda olacağını,Türk milleti tarih boyunca boyun eğmedi”diyen BBP Bayburt İl Başkanı Bozo; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününün, çocuklara ve yeni nesillere armağan edildiğini Böylece ülke egemenliğinin sadece Türk milletine ait olduğu 23 Nisan 1920 tarihinde dosta da düşmana da duyuruldu.
 
Ülke topraklarına kara bulut gibi çöken düşmanları, işçisiyle köylüsüyle emekçisiyle kadınıyla erkeğiyle yekvücut olup bertaraf eden bir ulusu hangi güç yıkabilir ki? İşte kadim tarihi boyunca daima bağımsızlığına düşkün olan Türk milletinin bu özgürlük mücadelesi, dünyanın öbür ucunda bulunan ve işgal altında olan diğer toplumlara da ilham kaynağı oldu.
 
TBMM nin açılışının ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılı olması sebebiyle Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun'Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara
Haberler