Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber : Gündem
1812

Kızılay Bayburt Şubesi Başkanlığından Müsiad Bayburt Başkanı Erdal Şentürk’e Teşekkür Ziyareti


MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk'ün,Kızılay ile Elazığ depremine gönderdiği yardımlar için teşekküre giden KIZILAY Bayburt Şubesi Başkanı Hümeyra Çelik ve Genç Yönetimini MÜSİAD Bayburt başkanı Erdal Şentürk, Başkan Yardımcısı Fatih Durğut ve Temsilcilik Müdürü Naci Ahıskalıoğlu karşıladı.
Naci Ahıskalıoğlu
Naci Ahıskalıoğlu
31.01.2020 17:34:25 Kızılay Bayburt Şubesi Başkanlığından Müsiad Bayburt Başkanı Erdal Şentürk’e Teşekkür Ziyareti

KIZILAY Bayburt Şube Başkanı Hümeyra Çelik:" Deprem bölgesine yapılan yardımlar çok önemli.

24 Ocak 2020 Cuma günü 20:55’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde Elazığ ve Malatya’da 41 canımızın hayatını kaybetmesine, 1000’den fazla depremzedenin yaralanmasına belki de engelli kalmasına ve yersiz yurtsuz kalmasına sebep olmuştur.

Her türlü dayanışmanın önemli olduğunu ve iyi niyetli olarak yapıldığın biliyoruz. MÜSİAD Bayburt Başkanı Sayın Erdal Şentürk'e duyarlı davranışından ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." diyerek Kızılay'ın fincan takımını hediye etti.

Kızılay Başkanı Hümeyra Çelik ve Genç Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk:" Ülkemizin her bir sathından gelen yardımların bölmek değil, birleşmek için yapıldığını, deprem bölgesindeki insanlarımızın acısına ortak olarak, bizlerde aynı travmayı ve acıyı Bayburt'ta yaşadığımızı belirtmek isterim. Rabim devletimizi ve milletimizi ve tüm İslam alemini korusun." diyen Erdal Şentürk, misafirlerine kitap hediye etti.

 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız