Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber : Gündem
2167

Müsiad Bayburt Başkanı Erdal Şentürk'ten Kaleardı Mahallesine Özel Kreş


Naci Ahıskalıoğlu
Naci Ahıskalıoğlu
08.06.2020 16:26:37 Müsiad Bayburt Başkanı Erdal Şentürk'ten Kaleardı Mahallesine Özel Kreş

Yapılacak olan özel kreş binası önünde gerçekleşen temel atma töreni Naci Ahıskalığlu'nun açış sunumu ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla devam eden temel atma töreninde MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk, bir konuşma yaptıktan sonra, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu konuşmasının ardından,dua etti. MÜSİAD Bayburt Şube Başkan Erdal Şentürk'ün yaptırdığı, Kaleardı Mahallesinde dört katlı ve 300 metrekare üzerine yapılacak olan özel kreş 1200 metre kare kullanım alanına sahip olacak. 12 öğretmen ve 3 hizmetlinin görev yapacağı kreş 2021 yılında hizmete başlayacak. Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temel atma törenine Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu,Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu,MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk,MÜSİAD Bayburt Başkan Yardımcısı Fatih Durğut,Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Topsakal,Kurum Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.

MÜSİAD Bayburt Temsilcilik Başkanı ve Huzur Konakları sahibi Erdal Şentürk'ün yaptırdığı, Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temel atma töreninde bir konuşma yaptı:

Huzur Konakları Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’mizin temel atma törenine hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

İnsan düşlerinin gerçekleşmesi için hayal kurmalıdır. Bizde şu anda temellerini atmak için toplandığımız eğitime öncülük yapacak olan bu güzel binanın temellerine ilk harcı atmış olacağız.

Yapacak olduğumuz bu müessese aslında bir hayal ürünü olduğunu söyleye bilirim.

Elhamdülillah hayallerin gerçeğe dönüşeceği bu yuvasının temelini birlikte atıyoruz.

Bu binamızda 6 sınıf mutfak ve yemek hane, ayrıca 100 kişilik konferans salonu bulunacaktır. Bu güzelim mekanda, sıfır altı yaş arası 100 çocuğumuz imkanlardan yararlanacaktır.

Bu yuvamızda 15 kişi istihdam edilecek olmasını da çok önemli olduğunu belirtmek isterim. İnşallah bundan sonraki hayalimiz özel bir lise olacaktır.

İnşallah bunu da gerçekleştirir ve temelleri yine birlikte atarız. Davetimize katılan bütün misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Güzel bir sözle konuşmamı bitirmek istiyorum; Hayalleri olmayan bir toplumun üreteceği hiç bir şeyi olamaz.

Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Allaha emanet olun.


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız