Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Sağlık
1112

Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar'dan Tedbirlere Uyun Çağrısı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
10.04.2020 19:39:50 Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar'dan Tedbirlere Uyun Çağrısı

Boks Milli Takımı Antörönörü Seyfullah Dumlupınar ; "  Eğer bugün evde kalın deniliyorsa, kalacağız, kalmamız gerekiyor. Bize bir şey olmaz demeyeceğiz. Bu sorumsuzluğu yapmamamız gerekiyor"Dedi
 
69 HABER-Boks Milli Antrönörü Seyfullah Dumlupınar Covid-19'u yenerek taburcu olduktan sonra yaşadıklarını anlattı
 
Bu yenilmeyecek bir hastalık değil. Biz Allah'ın izniyle bunu yeneriz ifade eden Boks Milli Takımı Antörönörü Dumlupınar sözlerine şöyle devam etti;".Önemli olan bunu ne kadar az zararla atlatabildiğimiz. Bunun için de bazı tedbirler almamız gerekiyor. 
 
2,5 ay yurt dışındaydım. Döndüğümde sarılmayı bırakın, tokalaşma dahi yapmadım. Bu benim için milli bir dava. Riske atmamak için gerek çocuklarımla, gerek etrafımdakilerle tokalaşmadım.
 
Hastalığın başlangıçta hiçbir belirti göstermediğini buna rağmen aldığı kişisel tedbirlerle virüsün çevresindekilere bulaşmasının önüne geçtiğini İlk başta semptomların hiç biri gözükmedi. Evdeki karantina sürecinde ufak öksürük başladı. Biraz nefes darlığı hissettim.
 
Milli Takım'dan gelen öğrencilerimizden biri İstanbul'da hastaneye gitmiş ve pozitif çıkmış. Bunun ardından bende de olduğunu düşündüm. Çünkü; yirmi gün beraberdik. İl Sağlık Müdürlüğü'nü aradım ve beni evden aldılar. Tekrar hastaneye gittik ve testlerim yapıldı. 
 
Sonucun pozitif çıktığını öğrendim. Şunu belirtmek istiyorum; eğer önlemleri almasaydım belki de başta ailem, komşularım hatta bütün öğrencilerime bulaştırabilirdim.
 
Hastanedeki süre boyunca kendisiyle bire bir ilgilenildiğini kaydeden Dumlupınar “İnanır mısınız; en üst seviyede hizmet gördüm. Hijyenik olarak odamın havalandırılması, temizlenmesi, benimle çok iyi ilgilendiler. 
 
Bire bir ilgilendiler. Buradan bütün sağlık çalışanlarımıza, hastane personelimize hepsine çok teşekkür ediyorum.Ben şunu söylüyorum; milletimize özellikle belirtmek istiyorum. Biz insana insan değeri veren bir ülkede yaşıyoruz. 
 
Avrupa artık yaşlı insanları ölüme terk ederken biz önceliği yaşlı insanlara veriyoruz. Sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulandığı, vatandaşlarına insan gibi muamele eden bir ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Özellikle korona virüs nedeniyle Avrupa da, tüm dünya da gördü ki; hakikaten Türkiye gerçekten lider bir ülke.”Dedi


Kaynak : Bayburt Valiliği




Adınız


Haber Ara
Haberler