Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Belediye Haber
927

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin Bayram Mesajı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
25.05.2020 00:01:24 Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'nin Bayram Mesajı

“Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile ülkemizi de etkileyen koranavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz. 
 
Allah’a şükür, devleti ve milletiyle ülkemiz bu sınavı çok iyi veriyor.
Ekonomiden sosyal hayata birçok alan salgınla mücadelede sosyal hayata birçok alan, salgınla mücadele kapsamında uygulamaya geçirilen tedbirlerden derin bir şekilde etkilendi. 
 
Mart ve Nisan aylarımız sıkıntılı bir şekilde geçerken, mayıs ayında yavaş yavaş diğer ülkelerle birlikte normalleşme adımlarını atmaya başladık. Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske, sosyal mesafe ve temizlik hassasiyetine riayet edersek, bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır.
 
Salgın döneminde ülkelerin çoğu içe kapanıp ellerindeki sınırlı imkanlara sıkı sıkıya sarıldılar. Türkiye olarak biz, kendi ihtiyaçlarımızı karşılamanın ötesinde, pek çok dost ve kardeş ülke halkına da yardımda bulunduk. Küresel dayanışmanın bolca sözünün edilip fiiliyata dönüştürülmediği bir dünyada, Türkiye olarak insanlığımızı gösterdik.
 
Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu güzel bayram gününde, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim aracıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza inanıyorum. Rabbimden hepinizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle ve huzurla kavuşturmasını diliyorum. 
 
Bir kez daha Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri en samimi duygularımla selamlıyorum."


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız