Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Belediye Haber : Ekonomi
877

İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Bayramlıkları Cansuyu’ndan


Admin
Admin
02.05.2022 02:09:33 İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Bayramlıkları Cansuyu’ndan

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayburt Temsilciliği, kentte açtığı Hayır Mağazası’yla ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşılıyor.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımları ramazan ayında muhtaçlara ulaştıran Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayburt Temsilciği, aynı zamanda Bayburt’ta açtığı Hayır Mağazası’yla maddi durumdan yoksun ailelerin bayramlık ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kurulduğu tarihten itibaren hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi gördüklerini kaydeden Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayburt Temsilcisi Hayrettin Uluca, yılın 365 günü aralıksız devam ettirdikleri yardım organizasyonlarına ramazan ayında da hız verdiklerini söyledi.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırırken aynı zamanda kentte açtıkları Hayır Mağazası’na gelen vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Uluca, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın öneminin daha arttığı ramazan ayında kumanya dağıtımlarından yetim aylıklarının dağıtımına, zekat, fitre ve bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına kadar bir çok alanda yardım organizasyonları düzenledik. Bu yıl "Kazancımız, Allah için verdiğimizdir" sloganıyla hayırseverlerin yardımlarını muhtaçlara ulaştırmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yardım organizasyonlarımızın yanı sıra şehrimizde açtığımız Hayır Mağazası’nda maddi durumdan yoksun ailelerin bayramlıklarını hediye ediyoruz. İhtiyaç sahipleri mağazamıza gelerek burada hiç kullanılmamış istedikleri kıyafetleri alabiliyorlar. Burada çalışan gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte mağazamıza gelen ailelerle tek tek ilgileniyoruz” diye konuştu.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımların sadece Bayburt’ta dağıtılmasıyla sınırlı olmadığını ifade eden Uluca, aynı zamanda hayırseverlerin isteklerine göre Filistin, Yemen ile Arakan gibi kriz bölgelerine ve dünyanın en fakir ülkelerine kadar ulaştırdıklarını dile getirdi.

Gönüllü sponsorların katkılarıyla yetimlere düzenli olarak aylıklarını ulaştırdıklarını da söyleyen Uluca, bağışçılar, "www.cansuyu.org.tr" internet sitesinden, ilgili banka hesap numaralarına veya Cansuyu il temsilciliklerine giderek makbuz karşılığında yardım yapabileceklerini sözlerine ekledi.


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız