Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Gündem
1330

Mustafa Canlı Son Yolculuğuna Uğurlandı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
28.09.2020 16:26:40 Mustafa Canlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

26.09.2020 Cumartesi günü hayata gözlerini kapayan 25.Dönem Milletvekili Eski Gümüşhane Belediye Başkanı İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu evinden araçla Gümüşhane Belediyesi önüne getirilen Canlı için burada Belediye Başkanlığı tarafından tören yapıldı.
 
Gümüşhane’de 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığı ve 25.dönem Milletvekilliği yapan Canlı’nın özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende babası Temel, eşi Müzeyyen, çocukları Ebru, Elif, Yunus Emre Canlı ve sevenleri hazır bulundu.
 
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da “Bugün kelimelerin bittiği yerdeyiz. Gümüşhane bugün yiğit bir evladını kaybetti. Ruhu şad olsun” diyerek konuşmasını daha sürdüremedi ve gözyaşları içerisinde mikrofonu bıraktı.
 
İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Canlı, gözyaşları içerisinde Emirler Mezarlığında toprağa verildi.
 
Cenaze törenine Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Erzincan Valisi Mehmet Makas, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski milletvekili ve Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kemalettin Aydın, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız