Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Kültür Sanat
1017

21 Şubat Kurtuluş Bayramı Etkinlikleri İstanbulda Devam Edecek


21 Şubat Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılında, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda kutlama gecesi düzenlenecektir.
Admin
Admin
19.02.2020 19:29:03 21 Şubat Kurtuluş Bayramı Etkinlikleri İstanbulda Devam Edecek

Kutlama gecesi hakkında açıklama yapan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi DURMUŞ yaptığı açıklamada “ Sezai SEÇEN ve Mustafa Serkan YALÇIN, Dünya Şampiyonu Folklor ekibimiz, Yeni kurulan Bayburt Türküleri Koromuz, Kıymetli Protokolumüz ve siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaktan onur duyacağız....

"21 Şubat Kurtuluş Günü'nü" tebrik ediyor, başta bu kutlu mücadelenin isimsiz kahramanları olmak üzere ve dünyanın çeşitli yerlerinde bu aziz vatan için seve seve şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz..

21 Şubat Cuma günü Şirinevler Ulu Camii'de Cuma namazı sonrası okutacağımız hatim dualarımız ve Mevlid-i Şerifimizede ayrica bekliyoruz...

Bayburt’ umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında 22 Şubat 'ta "BAYBURT Kurtuluş Gecesi" etkinliğimizde buluşalım.” Dedi.

 

 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız