Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Kültür Sanat
504

4. Uluslararası Türkiye Şair Zihnî Ödülleri Bursa'da Düzenlendi


Naci Ahıskalıoğlu
Naci Ahıskalıoğlu
03.05.2023 11:42:01 4. Uluslararası Türkiye Şair Zihnî Ödülleri Bursa'da Düzenlendi

2020 Yılının başında İl sınırlarımızın dışında gerçekleştirmeye başlanılan Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Şair Zihnî Ödülleri’nin dördüncüsü kardeş Şehir Bursa - Osmangazi Ördekli Kültür Sanat Merkezi’nde davetli konuk ve misafirlerin katılımıyla sahiplerini buldu. 

Ana sponsorluğunu iş insanı Salim Arslanhan’ın üstlendiği, sunumunu radyo program yapımcısı Faruk Atamer’in gerçekleştirdiği cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıl onuruna düzenlenen törenle “Kültür Sanat, Yerel Yönetimler, Bürokrasi, Devlet Adamı” kategorilerinde toplamda sekiz ödül yansıra, iki adette “Başarı Ödülü” verildi.

Program akışında Emekli Albay Araştırmacı Yazar Atilla Güler’in konferansıyla başlayan programda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız’ın yanı sıra özel davetli konuklar ve STK temsilcileri katılım sağlamışlardır. Birçok devlet ve bürokrasilerden gelen kutlama mesajları programa ayrı bir heyecan katmıştır. Ödül ile ilgili Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği Başkanı Ülkü Koçan açıklamasında: Bu seneki ödüllerimizin konsepti cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıl onuruna olması ve bu programın kardeş Şehir Bursa'da düzenliyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin ve Bayburt’un ismini yüceltenler için düzenlediğimiz ödüllerimizin Bir sonraki durağı Trabzon olacaktır. Dedi.


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız