Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Magazin
767

Vizyon Dergisinin Ocak Ayı Konuğu Thm Sanatçısı Ceren Öksüz


Kop Dağında Bayburt Dağlarında Kunduram Kaldı Türküsü'nü Özgün Karadeniz Müziği ve Anadolu Müziği tarzında seslendiren ve bu özelliği ile de Karadeniz'in ve Bayburt un ilgisini ve beğenisini kazanan Yöresel THM Sanatçısı Ceren Öksüz Ankara da yayın yapan Gümüşhane Vizyon Dergisinin Ocak Ayının Konuğu oldu
Mustafa Aker
Mustafa Aker
04.02.2020 09:59:29 Vizyon Dergisinin Ocak Ayı Konuğu THM Sanatçısı Ceren Öksüz

Gümüşhane Vizyon Dergisine Konuk Olmasını Bayburt Rehberi Com'a değerlendiren Yöresel THM sanatçısı Ceren Öksüz;  Müzik Yaşamımda ilk röpörtajım olarak katıldığım dergi.Çok Mutlu oldum gururlandım. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 2006 yılı Gümüşhane Doğumluyum.
 
Trabzon'da çeşitli korolarda müzik eğitimimi devam ettirmekteyim. .Çeşitli Festivallere Katıldım. Enstrümental olarak piyano çalıyorum.Özgün Karadeniz Müziğini bu topraklardan harmanlanarak dağ tepe gezerek yerinde dinleyerek ninnisiyle ağıtıyla seslendirmekteyim.
 
İleride Müzik Yaşamıma  akademik açıdan  konservatuar eğitimi alarak devam edeceğim. 
 
Özgün Karadeniz Müziği ile ileride daha iyi yerlere gelmek içinde çalışmalarımı hazırlıklarımı planlı bir şekilde yapacağım.
 
Ayrıca Gitar eğitimlerimi de almaya devam ediyorum
 
Ailemin yanımda olması ve beni desteklemesi benim için büyük bir şanstır. İnşallah bende imkan ve olanakları en iyi şekilde değerlendirip gelecekte müzik kariyerimde çok güzel yerlerde olup,hem bölgeme hem ülkeme çok güzel şekilde geçmişle geleceği bağdaştırarak icra edeceğim.
 
Ocak Ayı Sayısına beni konuk eden Gümüşhane Vizyon Dergisine sonsuz teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum"dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara
Haberler