Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Siyaset
983

Ak Parti İl Başkanlığı İçin İlk Kez Bir Sanatçı Aday


Mustafa Aker
Mustafa Aker
21.10.2020 09:10:56 Ak Parti İl Başkanlığı İçin  İlk Kez Bir Sanatçı Aday

Bayburt Uluslararası Sanatçılar Derneği Başkanı Ressam Ülkü Koçan yapılacak olan Ak Parti Bayburt il Başkanlığı için aday oldu
 
Demokrasinin çoğunluğu gereği en doğal ve tabi halklarımızdan biriside  seçme ve seçilme hakkı olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkan adayı Ülkü Koçan sözlerine şöyle devam etti;Dünyamız küresel bir değişim süreci içerisinde,  ülkemizde bu sürecin bir parçası.  Hemen hemen her gün farklı bir yenilikler ile gündemin içerisinde yer alıyor , yada gündemin bir parçası oluyoruz.
 
Değişim insanın doğasında olan bir süreçtir. Yenilikler bu sürecin gerektirdiği koşullar ile oluşur. Doğası,  çevresi  , inancı ile bir medeniyetin beşiği olan  kültürel ve sanatsal değişim sürecinin önemli bir merkezinde yer alan Bayburt, insani kültürel birikimleri ile bu değişime zaman zaman ihtiyaç duyabilmektedir
 
Benim öznem insan ve onun gerektirdiği koşullar ve şartlardır. Ordan geliyorum ben. Sosyo ekonomik durumunun bir parçası olmaktır.
 
Her kesimden insanımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onları dinliyor  , dusuncelerini benimsiyoruz .Ortak akıl ile hareket ediyoruz. Stk lardan, sanatçılara , kurumlardan, esnafa, halka gitmeye ve  onları dinlemeye devam edeceğiz biz bir  bütünüz.
 
Bu duygu ve düşüncelerimiz ile polemiklerden uzak önümüzdeki 7. Olağan Genel Kurulda Ak Parti Bayburt il Başkanlığı adaylık sürecine müdahil olacağımızı ilan ediyor, çalışma arkadaşlarımızla düzenleyeceğimiz bir basın toplantısıyla bunu siz sevgili dostlarımız ile birlikte  kamuoyu ile  paylaşımda  bulunacagiz.
 
Bu önem arz eden süreçte  gerekli desteğin verileceğine  inanıyorum. Çıkılan bu yolda bütün arkadaslarımıza , şehrimize,  insanımıza hayırlı  olmasını temenni ediyorum. Kazanan Bayburtumuz olsun. ALLAH yar ve yardımcımız olsun"Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız