Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Siyaset
1003

Mhp Bayburt Milletvekili Aday Adaylığı Süreci Devam Ediyor


Admin
Admin
21.03.2023 11:49:09 MHP Bayburt Milletvekili Aday Adaylığı Süreci Devam Ediyor

MHP'de Milletvekili aday adaylığı başvuruları 21 Mart'ta bu gün mesai bitiminde sona erecek

MHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüşen Bekir Kasap, partisinden Bayburt Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.


MHP Genel Merkezi'ne başvurusunu yapan Talha Yücel, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Yücel, sektördeki tecrübelerini memleketine aktarmak için milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundu.


Bartın Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Şekerbank Bayburt Şubesinde Tarım Kredileri Portföy Yöneticiliği yapan Onur Abbasoğlu, 2020 yılından itibaren de Doğa Koruma ve Milli Parklar Bayburt Şube Müdürlüğü'nde Danışman Mühendis olarak görev yapmaktaydı.

Görevinden istifa ederek, MHP Genel Merkezi'ne Bayburt Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Abbasoğlu, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile de görüşerek başvurusunu yaptı.
 

MHP'de Bayburt için dördüncü aday adayı Necmi Gör oldu. Ankara Balgat'taki Genel Merkez binasında adaylık başvurusunu yaptı.
 


İdris Aydın 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı.


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız