Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Siyaset
1479

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'ta Coşkuyla Karşılandı


Mustafa Aker
Mustafa Aker
08.10.2021 23:07:44 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayburt'ta coşkuyla karşılandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkani Ekrem İmamoğlu; Geçtiģimiz Sene Hayatını Kaybeden Gümüşhane Eski Belediye Başkanı Milletvekili ve  İSTAŞ Eski Genel Müdürü Mustafa Canlı adını taşıyan  Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezı'nin açılışına katılmak üzere Gümüşhane'ye ordan Bayburt'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
 
Yoğun bir araç konvoyu ile kente giren İmamoğlu’nu Şehit Nusret Parkı önünde davul zurna eşliğinde vatandaşlar karşıladı.
 
" İnanın Herşey Çok Güzel Olacak diyerek sözlerine başlayan İstanbul B.B.Başkanı İmamoğlu;" Hepiniz bilin, buradaki sevgili genç kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, hepiniz bilin ki, İstanbul’da görevini, ahlaklı, namuslu, dürüst, buradan baktığınızda ‘helal olsun dedirtecek', işini yapan bir kardeşiniz, arkadaşınız, hemşehriniz var. 
 
İstanbul’da güzel işler yaptığında, memleketin tamamına çok fayda sağlayacağına değinen Ekrem İmamoğlu, “Bu faydayı sağladığımızda memleketimizde de bir kısım sıkıntılı işlerin düzeleceğini biliyoruz. Tam da bu duyguyla ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız. 
 
Dolayısıyla bu güzel anı sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyor, hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum. Unutmayın ki, şu duyguyu aklınızdan çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu. 
 
Şehir Merkezi'nde Mini bir esnaf gezisi yapan İstanbul B.B.Başkanı İmamoğlu burdaki programın ardından Baksı Köyüne geçip Baksı Kültür Sanat Müzesi ziyareti gerçekleştirdi.
 
İstanbul B.B.Başkanı İmamoģlu Yarın Bayburt'tan ayrilıp Erzurum'a geçeceği bildirildi


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara