Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Siyaset
1120

Seçimlerinde Mhp Tek Listeyle Bayburt İl Yönetimini Oluşturacak


Mustafa Aker
Mustafa Aker
05.09.2020 16:12:15 Seçimlerinde MHP Tek Listeyle Bayburt İl Yönetimini Oluşturacak

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, yapılacak kongre süreciyle ilgili  açıklamada  bulundu.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Genel Merkezimizin talimatları gereği seçimleri tek liste ve tek aday olarak yapacağız. MHP Genel Merkezinin verdiği yetki ile mevcut başkanlarımızla seçime gitme kararı aldık" dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci merkez ilçe kongreleri ile başlıyor. MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İlçe kongrelerini Eylül ayı itibariyle tamamlayacaklarını belirterek, seçimlere tek liste olarak girileceğini bildirdi.   
 
MHP İl Başkanı Kasap yaptığı Açıklamasında;" Son yıllarda ülke olarak çok badire atlattık. Birkaç yıla doğal afetleri, virüsleri ekonomik ve siyasi baskıları sığdırdık. Birçoğunu Cumhur İttifakı'nın verdiği birlik ve dirlik sayesinde atlattık. 
 
Kalan sorunlarımızda Allah’ın izniyle ve milletimizin dirayeti ile atlatacağımızdan şüphemiz yoktur. Covid-19 pozitif vaka sayısı bizi fazlası ile üzmekte ve endişelendirmektedir. 
 
Tavsiye edilen tedbirlere sosyal mesafe kurallarına uyarak bu belayı alt edeceğimize inanıyorum. Bu süreçte ön cephede savaşan doktorlarımızdan hemşirelerimize, temizlik görevlilerimizden güvenlik görevlilerine ve bütün sağlık personeline samimiyetimle teşekkür ederim.
 
Yaşadığımız bunca olumsuzlukların ardından ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayatı bir öneme sahip olan enerji kaynağı keşfedildi. Bu durum hayalini kurduğumuz güçlü yarınlar için bizi fazlası ile sevindirdi. Akdeniz de devam eden doğalgaz arama çalışmalarımızın da her türlü baskıya rağmen olumlu sonuçlanacağına inancımız tamdır.
 
Malumunuz bildiğiniz gibi Partimiz Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başlamış bulunmaktadır. Genel Merkezimizin talimatları gereği seçimleri tek liste ve tek aday olarak yapacağız. MHP Genel Merkezinin verdiği yetki ile mevcut başkanlarımızla seçime gitme kararı aldık.
 
İlk kongremize 19.09.2020 tarihinde Merkez İlçe kongresi ile başlayıp, 20.09.2020 tarihinde Demirözü ilçesi, 26.09.2020 tarihinde Aydıntepe İlçe kongrelerimizi yapacağız. Kongre süreçlerimizin birlik ve beraberliğimizin daha da sağlam temellere oturması için büyük bir fırsat olacaktır"Dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız