Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Valilik Haber
3599

Bayburt Aile Hekimleri Derneğinden Vali Epçim'e Hayırlı Olsun Ziyareti


Bayburt Aile Hekimleri Derneği Bayburt Valisi Cüneyt Epçim'e Hayırlı Olsun ziyareti gerçekeştirip Kurulan Dernekleri hakkında bilgi verdi
Mustafa Aker
Mustafa Aker
04.12.2019 08:33:54 Bayburt Aile Hekimleri Derneğinden Vali Epçim'e Hayırlı Olsun Ziyareti

MUSTAFA AKER (Bayburt Rehberi) Bayburt Valisi Cüneyt Epçim' gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamada bulunan Bayburt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr Burak Suiçmez;" Bayburt Aile Hekimleri Derneğimizin Yönetim Kurulu üyeleri olan Başkan yardımcısı Dr. Metin Şimşek  Dernek Sekreterimiz  Dr. Eser Esen , Saymanımız  Dr. Kenan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyemiz  Dr. Furkan Salcı ile beraber Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'i  makamında ziyaret gerçekleştirdik.
 
Bu ziyaretimizin amacı Sayın Valimize yeni görev yeri dolayısıyla hayırlı olsun temennilerimizide ileterek derneğimizin kurulum süreci, amacı ve mevcut faaliyetleri hakkında bilgi verdik. 
 
Türkiye geneli 73 ilde faaliyet göstermekte olan aile hekimleri derneklerinin yaklaşık 26 bin aile hekimi üyeyle bağlı olduğu Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu ve faaliyetleri hakkında da bilgi verdik. Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonunun aile hekimliği ile ilgili çok ciddi ve etkin çalışmalarının olduğunu ve mevcut faaliyetlerin ışığında Bayburtta da aile hekimliği uygulamaları alanlarında faydalı ve etkili çalışmalar yapmak istendiğimizi ve valiliğimizin bizlerinde içinde bulunabileceği faaliyetleri için katkı sunmaya ve çalışmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ettik. Sayın Valimize bizleri kabul edip dinlediği için teşekkür ediyoruz.” dedi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız

  • Ahmet KİYAR
    5 yıl önce

    2 0

    Sayın doktorum Burak beye herşey yakışır.Kendisi BAYBURT için büyük şanstır. Sadece o var diye sağlık ocağına gidiyorum.Başarılarının devamını dilerim....Ahmet KİYAR