Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


1651

Başlıksız Şiir - Bayburt Özlemi


Naci Ahıskalıoğlu
Naci Ahıskalıoğlu
16.04.2020 16:30:24 Başlıksız Şiir - Bayburt Özlemi

Son günlerde sosyal medyada ilgi gören Ressam Salih Cengiz’in çocukluk ve gençlik yıllarını yüreğini koyarak kaleme aldığı “BAŞLIKSIZ ŞİİR - BAYBURT ÖZLEMİ” 9 yıl önce Bayburt Çağrı Fm de radyo programcısı ve sunucu Mehmet Öksüzer tarafından, harika bir yorumla canlı yayında seslendirdi. Canlı yayın konuğu olan Salih Cengiz ve Mehmet Öksüzer’e, eşlik eden radyo programcısı ve sunucu Naci Ahıskalıoğlu, şiiri video haline getirip Youtube vb.video sitelerine ve sosyal medyada paylaştı. Şiire Bayburtlu mey sanatçısı İsmail Yılmaz’ın, Düşlere Yolculuk, Vol. 2 albümünden Bayburt türküsü  “Bir Sandığım Vardı” fon müziği kullanıldı.


Soğuk bir il olan Bayburt’un sıcak insanlarının acılarına, sevinçlerine, geçmiş zamanına tanıklık eden sıcak,sevecen,samimi ve yaşama dair güzelliklerini, candan komşuluklarını,dostluklarını,arkadaşlıklarını günümüzde yok olmaya yüz tutmuş bir çok güzelliği samimiyetle anlatan şiirin çok dinlenmesi, belki de laçkalaşan,yalakalaşan ilişkilerin artık insanlara tat vermemesindendir… 
Aradan geçen yıllarda sosyal medyada ve WhatsApp’da sürekli dinlenen şiir şimdilerde tüm Bayburtlu hemşerilerimizin dilinde… Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Seviyeli, samimi, içten komşuluklar, arkadaşlıklar ve dostluklar dileğiyle SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM….

ŞİİR: SALİH CENGİZ 
YORUMLAYAN: MEHMET ÖKSÜZER 
VİDEO: NACİ AHISKALIOĞLU - 
MEY SANATÇISI - BAYBURTLU İSMAİL YILMAZ-


Kaynak : Bayburt Rehberi






Adınız