Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Kültür Sanat
1321

Mehmet Çalmaşır Gecenin Onur Konuğuydu


21 Şubat Bayburt un Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 102.Yıldönümünde Düzenlenen Kurtuluş Gecesine TRT Erzurum THM Korusu Şefi Mehmet Çalmaşır Korusuyla renk kattı.
Mustafa Aker
Mustafa Aker
22.02.2020 15:07:55 Mehmet ÇALMAŞIR Gecenin Onur Konuğuydu

Erzurum Bülbül Ü Şeyda THM korusu Geceye katılan davetlilerin büyük ilgisini ve beğenisini kazandı.
 
Konser sonrası Mehmet Çalmaşır’a plaket takdim eden Başkan Pekmezci yaptığı konuşmada, “Çok saygıdeğer hemşehrilerim gecenin bu saatinde burada bizi sonuna kadar beklediğiniz için hepinize minnet duygularımla teşekkür ediyorum bugün burada Erzurum Büyükşehir Belediyemizin Bülbül-ü Şeyda ekibini dinledik. Hanımefendiler gerçekten Türk halk müziğinin en güzel parçalarını terennüm ettiler.
 
Bizi farklı ortamlara taşıdılar kendilerine çok çok teşekkür ediyorum burada bir kardeşimiz var Mehmet Çalmaşır Bey yıllar önce görüşebildiğimiz konuştuğumuz dostumuz şimdi onun yönetiminde bulunan ekiple bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 
 
Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanlığına huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar inşallah ilerleyen zamanlarda bizi yine destekleyecekler bize her konuda olduğu gibi yardımcı olacaklar. Başta Sayın Çalmaşır olmak üzere hanımefendilere ve saz arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerini kullandı. 
 
Gecede ayrıca Mustafa Yazıcıoğlu’na 40. sanat yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur tarafından, Kurtuluş etkinliklerinde gösterdiği performanstan dolayı Ufuk Kalekahyası’na Gençlik Spor İl Müdürü Adem Köse tarafından Samsun Bayburt Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali’ye ise Kültür Turizm İl Müdürü tarafından plaket takdim edildi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi






Adınız


Haber Ara
Haberler