Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Kültür Sanat
733

Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği Başkanı Ülkü Koçan'dan Açıklama


Admin
Admin
23.04.2022 13:43:23 Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği Başkanı Ülkü Koçan'dan Açıklama

Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği Şair Zihni Kültür Sanat Onur Ödüllerinin üçüncüsünü ağustos ayı içerisinde Ankara'da düzenleniyor.

Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Koçan, onur ödülleri ile ilgili şunları ifade etti. “Uluslararası Bayburt Sanatçılar Derneği olarak Bayburt’un uluslararası alanlarda tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte, mesleki anlamda kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılı organizasyonlar ve çalışmaları ödüllendirmek adına ilkini Bayburt olmak üzere , ikincisini İstanbul’da düzenlediğimiz ödüllerimizin üçüncüsünü ağustos ayı içerisinde Ankara'da gerçekleştireceğiz.

Toplamda 10 ödülün verileceği etkinliklerimizle ilgili çalışmalarımızın sonuna gelmek üzereydi. Kendi alanlarında onur ödülüne değer görülen isimlerin resmi tebligatlarımızı mayıs ayı itibari ile tevdi edilerek kamuoyu ile paylaşılacaktır.

6/7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Ankara'da değerli hemşehri ve konuklarımıza birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağız.” Dedi.


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız