Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Sağlık
1580

Bayhed Başkanı Dr. Burak Suiçmez, Virüs Yükümüz Çok Fazla Artmıştır


Mustafa Aker
Mustafa Aker
14.11.2020 20:53:28 BAYHED Başkanı Dr. Burak Suiçmez, Virüs Yükümüz Çok Fazla Artmıştır

BAYBURT AİLE HEĶİMLERİ DERNEĞİ(BAYHED) BAŞKANI DR BURAK SUİÇMEZ;"sağlık çalışanları olarak diğer insanlardan farklı olarak sürekli temaslı ya da pozitif kişilerle karşılaştığımız için virüs yükümüz çok fazla artmıştır." Dedi
 
Bayburt Aile Hekimleri Derneği (BAYHED)  Başkanı Dr. Burak Suiçmez Covid-19 Pandemi Süresince Hekim ve Sağlık çalışanlarının sorunlarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
 
Bayburt Aile Hekimleri Derneği Başkanı(BAYHED) Dr. Burak Suiçmez, Covid 19 salgınında ülkemizde ve dünyada en çok tehlike altında olan kişilerin temaslı veya pozitif kişiler ile sürekli ve doğrudan karşılaşan sağlık çalışanları olduğunu ifade etti. 
 
Bayburt Aile Hekimleri Derneği Başkanı(BAYHED) Başkanı Dr. Burak Suiçmez;" Sağlık çalışanlarının diğer insanlardan farklı olarak sürekli temaslı ya da pozitif vakalarla karşılaştıkları için virüs yüklerinin çok fazla arttığını vurguladı.
 
Ayrica Bayburt Aile Hekimleri Derneği (BAYHED) Başkanı Dr. Burak Suiçmez;" Koruyucu ekipmanların virüs yükünde büyük etkisi bulunduğuna dikkat çekti. 
 
BAYHED olarak işveren olan Sağlık Bakanlığı'nın ve yereldeki birimi olan Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü’nün  koruyucu ekipman, düzenli test, esnek çalışma, kontrol testi gibi önlemleri alıp hukuki yükümlüklerini sürekli ve tam olarak yerine getirmesini talep ettiklerini de sözlerine ekledi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız