Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Sağlık
1074

Sokağa Çıkma Yasağına Gönüllü Olarak Bayburt'ta Uydu


Mustafa Aker
Mustafa Aker
14.04.2020 02:01:38 Sokağa Çıkma Yasağına Gönüllü Olarak Bayburt'ta Uydu

30 büyükşehir ve Zonguldak için  48 saat sokağa çıkma yasağı ilannından sonra  Bayburt'ta sokağa yasak olmamasına rağmen vatandaşlar sokağa çıkmayarak yasağa gönüllü olarak uydu.
 
Gönüllü olarak yasağa uyulması konusunda açıklama yapan Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci teşekkür ederek;"30 büyük Şehirde ve Zonguldak'ta ilan edilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ardından Bayburt Belediyesi olarak halka bu yasağa gönüllü olarak uymaları çağrısında bulunduk.  Bu çağrımız hemşehrilerimiz tarafından karşılık buldu ve sokağa çıkmadılar.
 
 Bu davranışlarıyla Türkiyemizde örnek oldular. Bir süre daha dişimizi sıkacağız ve inşallah bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatıp Bayburt'umuzun sokaklarında neşeyle hep beraber dolaşacağımız günler çok yakın.
 
 Yeterki Kovid-19'un önüne gecme adına en etkili yöntemlerden olan evde kalma kuralına uyalım ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Evde hayat var. Bu vesile ile Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim başkanlığındaki İl Hıfzı Sıhha ve Pandemi Kurulu'na şehrimizdeki süreci başarılı bir şekilde yönettikleri için teşekkür ediyorum.
 
 Bu süreçte başarılı çalışmalara imza atan Belediyemiz ekiplerine, jandarma ve emniyet güçlerimize, Vefa Destek Gruplarımıza , bu süreçte büyük gayret sarf eden sağlık çalışanlarımıza, muhtarlarımıza ve emeğini ortaya koyan tüm görevlilere şükranlarımızı sunuyoruz. Diye konuştu.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız