Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Spor
1130

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Açıklamalarda Bulundu


Mustafa Aker
Mustafa Aker
27.08.2021 11:10:08 Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Açıklamalarda Bulundu

Bayburt Özel İdare Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz Kulüp Tesislerinde Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ; Bu Sene Kurulan Takımın Bütçesi 7 Milyon TL.Bizim En yakın rakibimizin Oluşturmuş olduğu Takımın Maliyeti 14-15 Milyon TL. Biz bu rakiplerle kafa kafaya oynayacağız hatta aşağı çekecek potansiyeldeyiz" Dedi.

Bugünkü takımımızı geçen seneden kalan futbolculara ek olarak yeni katılan oyuncularla oluşturduk.

Bu Bütçeyle Takımı kimse kuramazdı. Geçen senenin yatırımı devam etti. Bunu da bu şehir Mutlaka Bilmelidir ve bu takımla büyümeyi kabul etmelidir.

Futbol bir Şehri tek başına bir yere getirebilir Trabzon buna bir örnektir. Ülkenin en büyük lobisine sahip bir şehirden bahsediyorum.

Onlarında Merkez Nüfusu bizimkiyle aynıdır. Birilerinin "Pardon bir yerde Yanlış Var" Demesi lazım. Şuan için o pardonu biz söylüyoruz. O Pardonların çoğalması lazım.

5 Eylül 2021 tarihinde Sakarya Spor Maçı ile de sezona iyi başlayıp Devre Arasını lider olarak tamamlama hedefindeyiz"Dedi.

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktöru Hakan Yılmaz ayrıca;" Stand açtıklarını ve Sarı Siyah Formaların da geldiğini de ifade ederek 29 Ağustos 2021 Pazar Günü Gençosman Stadı da gerçekleşecek olan Resmi sezon açılışına Formalarınızı da giyerek Tüm Bayburtspor Gönüllerini bekliyoruz"Dedi.


Kaynak : Bayburt Rehberi






Adınız