Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Bayburt Haber : Ekonomi
1015

Müsiad Bayburt Yönetiminden Kars Çıkarması


Naci Ahıskalıoğlu
Naci Ahıskalıoğlu
20.11.2019 14:34:12 MÜSİAD Bayburt Yönetiminden Kars Çıkarması

MUSİAD Kars Şube Açılış Programı için Kars'a giden MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk, Başkan Yardımcısı Fatih Durğut, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Topsakal ve Temsilcilik Müdürü Naci Ahıskalıoğlu ile birlikte katıldı.

Programa Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Arslan, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Yönetim Kurulu, yurtiçinden ve yurtdışından MÜSİAD ailesinin biraraya geldiği İşadamı Şahin Aydın’ın başkanlığında Kars’ta 87’inci şubesini törenle açan MÜSİAD heyeti, yemekli toplantıda Kars protokollü ve iş dünyası ile bir araya geldiği bu anlamlı açılışta MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk şunları söyledi " Buz gibi olan Kars ikliminde, sıcak bir evimiz olduğunu gördüm.

Burdan çok kıymetli Kars MÜSİAD başkanımız sayın Şahin Aydın, kardeşimizi kutluyorum bu koskoca topluluk içinde herkesle tek tek ilgilenerek bu kardeşlik ortamını MÜSİAD ailesi olan bizlere birkez daha tattırdığı İçin, kendisini tebrik ediyor, bu kardeşlik görevinde başarılar diliyorum.

Allah’ıma şükrediyorum ki,bizi böylesi mükemmel insanlarla bir araya gelmesine imkan vermiş. Elhamdulillah, MÜSIAD'ın ülkemiz için yaptığı çalışmalardan gurur duyuyoruz. Tüm MÜSİAD ailesinin Allah birliğini ve dirliğini daim etsin."


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız


Haber Ara
Haberler