Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


Kategori : Ekonomi
1365

Eskoop Başkanı Yöney'den Üyelerine Müjdeli Haber


Mustafa Aker
Mustafa Aker
07.02.2021 15:54:47 ESKOOP Başkanı YÖNEY'den Üyelerine Müjdeli Haber

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatif Başkanı Halil İbrahim  Yöney kredi ertelemesine yönelik açıklamada bulundu
 
Pandemi sürecinde devletin esnafın her zaman yanın olduğunu ifade eden Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney;" Böyle bir karar bekliyorduk.
 
Daha öncede devletimiz iki erteleme yapmıştı, onlara da yoğun bir talep olmuştu. Esnafımız sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ertelemeler sayesinde bu sürecin yaraları tez zamanda sarılacak
 
Kredi taksiti gününde ödenmediğinde sistem otomatik olarak erteleme yapıp, taksiti ödenmiş olarak göstererek faiziyle birlikte geri kalan taksitlerin üzerine yansıtacaktır. Erteleme yapmak istemeyen esnafımızın taksitini gününde yatırması gerekmektedir” diye konuştu.
 
Ayrica Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, 01.01.2021 -31.06.2021 tarihleri arasındaki taksitlerin 6 ay süreyle ertelendiğini bildirdi. Ertelemenin faizli olacağını ve esnafın krediyi aldığı dönemdeki faiz oranı kadar, erteleme süresinde de uygulanacağını da sözlerine ekledi.
 


Kaynak : Bayburt Rehberi




Adınız