Yükleniyor... Önceki Sayfaya Geri Dön


803

Sazı Konuşturan Usta


Admin
Admin
06.06.2022 10:01:49 Sazı Konuşturan Usta

Bayburt'un Demirözü İlçesinden Başarılı Bir Müzisyenlige Giden Bayburt'un Yerel Sanatçısı Serdar Eslek Haberasi'ye hayatını paylaştı
 
Onu Zaman Zaman Düğünlerde Zaman Zaman Organizelerde Klarnetiyle Zurnasıyla Ve Halk Eģitim Merkezinde Yeni Kuşaklara Bayburt Folklörü Eğitimi Vermesiyle Yan Hocalık Yanıyla Ve Bağlamasıyla Hayatın Her Alanında Müzikleriyle Çaldığı Enstrümentallere Hayat Veren Adeta Onları Konuşturan Renkli Bir Kişilik Serdar Eslek..
 
Organizelerde Bayburt Bar Kıyafetiyle yaptığı işin Hakkını Veren Usta Serdar Eslek..
 
Kendini Tanıtırken Bile Mütevazisinden Taviz Vermeyen Biridir Serdar Eslek..
 
Kendi Deģimiyle Bayburtlu müzisyen-sanatçıdır Serdar Eslek..
 
Birşeye Başlamak Başarının Yarısıdır ve İnsan İstese Asla Hiçbirsey İmkansız Değildir Diyen Bayburtlu Müzisyen Sanatçı Serdar Eslek;"Bayburt'un Demirözü ilçesinde dünyaya geldim.
 
Peyder pey 20 yıldır telli,nefesli ve vurmalı çalgıları icra etmekteyim. 
Resmi ve özel kurumlarda halk oyunları eğitmenliği ve Bağlama eğitmenliği yapmaktayım.
 
Her İnsan Ne Olursa Olsun Yaptıģı İşi Sevmeli ve Bağlanmalı.Başarının Yolu Budur ve Bende Başarılı Olmamı Buna Baģlıyorum.Repertuarımda Şuanda 1000 e yakın eser vardır.Ve Bu Repertuarımı da Her Geçen Gün Genişletmek için de Var Gücümle Çalışmaktayım.
 
Bayburt Kültürünü Özellikle Folkörümüzü(Bayburt Barlarını) gelecek kuşaklarımıza taşımak için desteģimi çalışmalarımı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam ettireceģim"Dedi


Kaynak : Bayburt Rehberi






Adınız